Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Buffetrestaurant D'n Heerboer, Uden

Wie ontdekt de Verrader spel , Buffetrestaurant D'n Heerboer Uden

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Buffetrestaurant D'n Heerboer
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Uden

Uden

Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Uden gelegen aan de Peel in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Uden is uit geschiedkundig oogpunt te beschouwen als een vlek. Naar huidige maatstaven, wordt de plaats onder andere door het CBS echter gerekend tot een middelgrote stad.

Medebepalend voor Uden zijn musea als Museum voor Religieuze Kunst en de Pronkkamer, museum voor hedendaagse kunst, inmiddels: InC. Andere organisatie is Theaterspoor dat theater in de wijken van Uden e.o. brengt.

Het moderne Theater Markant (uit 1996, van architect Herman Hertzberger) behoort tot de grotere theaters van het land met 685 zitplaatsen, waarvan 417 zaalplaatsen, 193 balkonplaatsen en 75 orkestbakvloerplaatsen. Het theater heeft een toneeltoren van 25 meter breed, 14 meter diep en 22 meter hoog.


Buffetrestaurant D'n Heerboer

Buffetrestaurant D'n Heerboer Uden

Buffetrestaurant D'n Heerboer uit Uden komt aan de smaak van elke fijnproever tegemoet. We serveren een keur aan gerechten uit de nationale en internationale keuken in een bourgondische sfeer. U kunt kiezen uit meer dan 60 gerechten. Van grootmoeders stooflapje tot een kangoeroe biefstuk van de bakplaat. Dit alles zonder de klok in de gaten te houden. Kortom zelf bepalen wanneer u komt en gaat. Natuurlijk binnen onze openingstijden. Ook hebben wij aan de kinderen gedacht en is er een royale speelruimte.

Bij ons bent u altijd welkom!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Uden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl