Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , De Kaaihof, Genemuiden

Wie ontdekt de Verrader spel , De Kaaihof Genemuiden

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • De Kaaihof
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Genemuiden

Genemuiden

Heb jij ook tapijt in je in je huis liggen? Zeer grote kans dat dit tapijt uit Genemuiden komt, want dit is de tapijtstad bij uitstek!  Zelfs Madonna heeft tapijt uit deze waterstad thuis liggen. Bij een bezoek aan Genemuiden mag een kijkje in het Tapijtmuseum dan ook niet ontbreken.

Genemuiden ligt aan de monding van 'de Gene', nu het Zwartewater. Een stadje dat opvalt door zijn gemoedelijke bedrijvigheid.

De stad kijkt terug op een bewogen geschiedenis, maar heeft zich moedig staande gehouden in de woelingen van de tijd. Het is de nijvere nuchterheid van de Genemuidenaren die dit plaatsje zo bijzonder maakt. Genemuiden kreeg in 1275 stadsrechten. De vele hooibergen, die boeren aan de Achterweg inrichten, leidden tot hooibroei, hierdoor ging in 1868 de helft van de stad in vlammen op.


De Kaaihof De Kaaihof-1

De Kaaihof Genemuiden

Aan de mooie binnenhaven van het pittoreske stadje Genemuiden ligt de Kaaihof. Een multifunctionele feest- en evenementenlocatie voor gezelschappen tot ruim 300 personen. Een onvergetelijke bruiloft, een enerverende vergadering, een stijlvolle receptie of een bruisend personeelsfeest. De Kaaihof biedt voor elke gelegenheid de juiste sfeer!

Kenmerkend voor de Kaaihof is de stijlvolle inrichting. De gezellige en uitnodigende sfeer brengen gasten al bij binnenkomst in de juiste stemming. Dit in combinatie met de huiselijke gastvrijheid én uitgebreide culinaire mogelijkheden maken elke bijeenkomst tot een succes.

Graag tot ziens bij de Kaaihof!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Genemuiden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl