Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Van Der Valk Hotel Tiel, Tiel

Wie ontdekt de Verrader spel , Van Der Valk Hotel Tiel Tiel

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Van Der Valk Hotel Tiel
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Tiel

Tiel

Tiel is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 41.179 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km². De Tielse bevolking telt ruim 5500 allochtonen. Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal  en de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel heeft een overnachtingshaven voor de binnenvaart.

In het oude stadscentrum herinneren vele monumenten aan dat rijke verleden, zoals de Sint Maartenskerk, de Waterpoort met Groote Sociëteit, het Kantongerecht, de voormalige sociëteit Bellevue, het uit 1525 daterende Ambtmanshuis dat samen met de door Jan David Zocher ontworpen Ambtmanstuin deel uitmaakt van het stadhuiscomplex, en het eveneens uit de 16e eeuw stammende Gotische huis aan de Weerstraat.


Van Der Valk Hotel Tiel Van Der Valk Hotel Tiel-1

Van Der Valk Hotel Tiel Tiel

Tiel, de stad van Flipje, middenin de Betuwe. Centraal in het land, gelegen aan de A15. 

Van der Valk Hotel Tiel is voorzien van een sfeervol en modern à la carte restaurant, waar u kunt genieten van diverse gerechten, die onze keukenbrigade met uiterste zorg voor u bereid. Of u nu wilt dineren, ontbijten, lunchen of van een kop koffie wilt genieten, u bent van harte welkom. 
De warme ambiance, het vertrouwde Van der Valk product, de ruime hotelkamers en de gratis parkeergelegenheid maken Van der Valk Hotel Tiel een prachtige accommodatie in de Betuwe. 
Gratis internet
Overal in het hotel kunt u gratis gebruik maken van een draadloze internetverbinding. Als uw laptop, tablet of smartphone een Wifi aansluiting heeft, dan logt u eenvoudig in op de Guest Wifi van het hotel.
 
Oplaadpunt elektrische voertuigen
Hotel Tiel biedt u de mogelijkheid om uw elektrische auto tijdens een hotelbezoek te kunnen opladen. 
 
Fitness
Hotelgasten hebben gratis toegang tot onze fitness ruimte
De fitness-ruimte is 7 dagen per week geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur
 
Scooter en fietsverhuur
Hotel Tiel biedt u de mogelijkheid om heerlijk te  toeren per  fiets. Op deze manier kunt u heerlijk ontspannen genieten van het mooie Betuwse landschap. Voor een nog groter gemak, kunt u zelfs bij ons kiezen voor een e-bike of scooter.
 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Tiel mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl