Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader spel , 1892 Eten & Drinken, Zoetermeer

Wie ontdekt de Verrader spel , 1892 Eten & Drinken Zoetermeer

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • 1892 Eten & Drinken
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Zoetermeer

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.


1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken-1 1892 Eten & Drinken-2 1892 Eten & Drinken-3 1892 Eten & Drinken-4 1892 Eten & Drinken-5 1892 Eten & Drinken-6

1892 Eten & Drinken Zoetermeer

Private dining, jubileum, Walking Dinner, een borrel of een feestavond met band of DJ? Het is allemaal mogelijk bij 1892 Eten & Drinken! Wij beschikken over 3 zalen die hiervoor bij uitstek geschikt zijn. Dit samen met de centrale ligging binnen Zoetermeer en de uitstekende parkeergelegenheid voor de deur, maakt dat u voor iedere gelegenheid bij ons terecht kunt!
De Restaurantzaal
Bij binnenkomst via de hoofdingang stap je binnen in onze sfeervolle restaurantzaal. Een goede mix van 'nostalgie' en het 'hedendaagse' geeft de zaal een geheel eigen karakter die een brede doelgroep aanspreekt. De zaal geeft plek aan 80 personen diner, maar is ook te gebruiken in een receptie opstelling tot ruim 150 personen.
De Gallery
Op de begane grond, aansluitend op de restaurantzaal, is de sfeervolle zaal 'De Gallery' die met 19de eeuwse deuren afgesloten kan worden. Zo creëren wij een aparte ruimte waar je met je gasten kunt genieten van een diner van 20 tot maximaal 50 personen of een borrel/receptie tot maximaal 75 personen. De Gallery beschikt over een eigen ingang, heeft een eigen bar en een geluidsinstallatie.
De Theaterzaal
De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kun je met een gezelschap van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. De Theaterzaal beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.

1892 Eten & Drinken verzorgt je feest aan de hand van je persoonlijke wensen én tot in de kleinste details. Ons personeel zal er van begin tot einde alles aan doen om je feest te laten slagen en het onvergetelijk te maken!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Zoetermeer mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl