Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader spel , Rootz, Den Haag

Wie ontdekt de Verrader spel , Rootz Den Haag

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Rootz
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Den Haag

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie  Zuid-Holland. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis.

Den Haag  is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, maar het vervult voor een belangrijk deel de rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is.
Zo staan bijna alle ambassades  en ministeries  in Den Haag. De naam van Den Haag is ook verbonden aan nationale en internationale rechtscolleges, zoals de Hoge Raad.

 


Rootz

Rootz Den Haag

De “Rootz” is gevestigd in een monumentaal koetshuis en kunt u vinden in hartje centrum Den Haag. Wij staan bekend om de Nederlandse en Belgische keuken en hebben als een van de weinige in Nederland bij elk gerecht een bier, - en wijnsuggestie samengesteld. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goed kopje koffie of een keuze uit onze uitgebreide bierkaart, meer dan 300 bieren. Onze keuken is dagelijks van 11.00 uur s’morgens tot 23.00! uur s’avonds geopend.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Den Haag mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl