Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Het Turfschip, Etten-Leur

Wie ontdekt de Verrader spel , Het Turfschip Etten-Leur

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Het Turfschip
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Etten-Leur

Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Wat in totaal 42.351 inwoners telt op een oppervlakte van 55,90 km². Hiervan is 0,61 km² water.
Het bijzondere aan Etten-Leur is dat het het eerste winkelcentrum met overdekking heeft. Daarmee werdt het in 2006 vernoemd tot het beste winkelcentrum van Nederland. Naast het bijzonder winkelcentrum worden er veel evenementen georganiseerd en staan er 
verschillende monumenten gevestigd. U kunt uw dagje uit goed invullen met de evenementen, monumenten en het overdekte winkelcentrum. 
 

Het Turfschip Het Turfschip-1 Het Turfschip-2

Het Turfschip Etten-Leur

In februari 1590 lag precies voor dit gebouw een Turfschip. De schipper Adriaan van Bergen had Prins Maurits voorgesteld om met soldaten onder het turf naar Breda te varen en zo Breda te veroveren op de Spanjaarden. Op 3 maart 1590 is de list succesvol uitgevoerd. De list met Het Turfschip is de geschiedenis ingegaan als één van de belangrijkste Nederlandse wapenfeiten. De plaats waar u zich nu  bevindt is dus historische grond. Wanneer u uw ogen even sluit, dan voelt u de aanwezigheid van Prins Maurits met zijn soldaten en de Turfschipper. En wanneer u uw ogen weer opent en uit het raam kijkt; ziet u aan de overkant van het water de Turfschipper staan.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Etten-Leur mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl