Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader spel , Hilton Royal Parc, Soestduinen

Wie ontdekt de Verrader spel , Hilton Royal Parc Soestduinen

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Hilton Royal Parc
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel

Soestduinen

Soestduinen is een plaats in de gemeente Soest in de Nederlandse provincie Utrecht. Soestduinen is gelegen tussen de twee delen van zandverstuiving de Soester Duinen: de "Lange Duinen" en de "Korte Duinen".

Hilton Royal Parc Hilton Royal Parc-1

Hilton Royal Parc Soestduinen

Gelegen in het hart van Nederland en in de bosrijke omgevingvan de Utrechtse Heuvelrug, is Hilton Royal Parc Soestduinende perfecte uitvalsbasis om gezellige steden zoals Amersfoorten Utrecht te bezoeken. Word wakker in een ruime gastenkamer waar u een prachtig uitzicht hebt op de golfbaan. Geniet van de attente en vriendelijke service van onze Hilton medewerkersen profiteer van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten op het terrein, waaronder diverse opties om heerlijk te eten.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Soestduinen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl