Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Lokaal De Revolutie Zutphen, Zutphen

Wie ontdekt de Verrader spel , Lokaal De Revolutie Zutphen Zutphen

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Lokaal De Revolutie Zutphen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Zutphen

Zutphen

Zutphen, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, aan de rivier de IJssel. De gemeente heeft 46.877 inwoners. De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar. In die tijd is het uitgegroeid van een Germaanse nederzetting tot een middelgrote stad. De stad kreeg stadsrechten in de twaalfde eeuw en trad toe tot de Hanze. Zutphen ontstond in de Romeinse tijd als Germaanse  nederzetting op een rivierduinencomplex. De plaats is al meer dan 1700 jaar continu bewoond en is een van de oudste steden van Nederland. De naam Zutphen is ontstaan uit Zuid-venne, een rivierduinencomplex tussen drassige weidegrond. De nederzetting bleef in de vroege Middeleeuwen op het huidige 's-Gravenhof  bestaan, dit in tegenstelling tot veel andere woonplaatsen in de Volksverhuizingentijd.


Lokaal De Revolutie Zutphen

Lokaal De Revolutie Zutphen Zutphen

In het hart van het mooie centrum van Zutphen vindt u een stukje warm Latijns-Amerika, de Revolutie.
De warme Latijns-Amerikaanse sfeer, de heerlijke muziek en de verrassende gerechten maken De Revolutie in de wijde omtrek tot een populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud. Bij De Revolutie in Zutphen kunt u niet alleen uitstekend eten en drinken, u kunt er ook terecht voor heerlijke cocktails. Samen met je vrienden, familie of collega's een leuke avond in een ontspannen sfeer.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Zutphen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl