Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht, Maastricht

Wie ontdekt de Verrader spel , Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Maastricht

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Maastricht

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.597 inwoners, die Maastrichtenaar worden genoemd. Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd, voor het begin van de huidige jaartelling. Het bekendste plein is het Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk, die vernoemd is naar de heilige Servatius, de beschermheilige van het vanouds katholieke Maastricht. Deze zuidelijke stad is prachtig en kent veel bezienswaardigheden en om die rede prijzen wij het graag aan als een echte evenementen stad. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en recreëren is. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Maastricht ook nog eens een echte studentenstad. Maastricht is een stad die aan al uw wensen kan voldoen!


Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht-1 Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht-2

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is gelegen in het hart van Europa, in de Bourgondische stad Maastricht. Het Grand Hotel is een schitterend Jugendstil Rijksmonument daterend uit 1902 maar geheel uitgerust met hedendaags comfort en voorzien van meerdere faciliteiten.

Een goede strategische ligging in het centrum van de stad tegenover het Centraal Station Maastricht zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Vanaf de A2 rijdt u met de auto binnen 3 minuten onze eigen ondergrondse parkeergarage in. Maastricht-Aachen Airport ligt op 10 autominuten van de Grande Dame.

Dé ideale locatie voor al uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten door de verscheidenheid aan zalen en de royale capaciteit.
Onze ‘Grand Salons de Congrès et Fêtes’ bestaan uit diverse multifunctionele vergaderruimten tot een capaciteit van maar liefst 250 gasten. Daarnaast beschikt het hotel over 149 sfeervol ingerichte hotelkamers, waaronder luxueuze Suites en 3 Presidentiële Suites.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Maastricht mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl