Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Salsa Contigo Dance Company Arnhem, Arnhem

Wie ontdekt de Verrader spel , Salsa Contigo Dance Company Arnhem Arnhem

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Salsa Contigo Dance Company Arnhem
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Arnhem

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland.Het ligt in het oosten van Nederland. De stad telt 146.095 inwoners in 2009 en is na Nijmegen de tweede stad van de provincie Gelderland. Een inwoner van Arnhem wordt een Arnhemmer genoemd. Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn en de Sint - Jansbeek, waaraan de stad zich heeft ontwikkeld. Arnhem is een belangrijke stad geweest in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn nog veel nalatingen te zien van de Tweede Wereldoorlog zoals de John Frostbrug. Ook is Arnhem de achtste stad van Nederland met een World Trade Center - vestiging. Dit gebouw staat bij het station en heet de blauwe ''Rijntoren'' en de groene ''Parktoren''. Ook vormt de Rijn voor Arnhem het portaal tussen Duitsland en de rest van Nederland. Het is heerlijk om een dagje door te brengen in het centrum van Arnhem.


Salsa Contigo Dance Company Arnhem

Salsa Contigo Dance Company Arnhem Arnhem

Voor groepen tot 130 personen kunt u onze schitterende locatie afhuren. Tegen gunstige condities regisseert u hier uw eigen feest of maakt u samen met ons een programma om van uw feest een bijzondere gebeurtenis te maken.

Naast verhuur voor feesten en borrels zijn onze zalen te huur voor:
- Recepties
- Presentaties
- Zelf te organiseren workshops
- Overige feesten en partijen

U kunt twee zalen huren: één zaal van ca. 8 x 11m2 en één zaal van 8 x 13 m2. De zalen zijn voorzien van airconditioning, (feest) verlichting en een muziekinstallatie.
 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Arnhem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl