Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs, Made

Wie ontdekt de Verrader spel , BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs Made

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Made

Made

Made is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Totaal heeft Made 11.340 inwoners. Het dorp wordt omringd door landbouwgebied. Verder ligt het dorp op de grens van de hoger gelegen zandgronden en de klei van grote rivieren. 
Twee bezienswaardigheden in Made zijn de Kloosterkapel van de Zusters van Liefde en het voormalige raadhuis. Voor een lekker dagje uit zijn er genoeg bezienswaardigheden waar u een kijkje zou gaan kunnen nemen. Voor een ander gezellig uitje kunt u ook terecht in Made. Het ideale dorp is Made. 
 
 

BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs

BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs Made

BEST WESTERN Hotel de Korenbeurs is gelegen in het gezellige Brabantse dorpje Made. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie citytrip!  

Uiteraard kunt  u uw dag culinair afsluiten met diner met heerlijke gerechten en mooie wijnen in  het bekende restaurant "Fundi".

 

Familie van der Made en medewerkers heten u van harte welkom in BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Made mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl