Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , The Apollo, Helden

Wie ontdekt de Verrader spel , The Apollo Helden

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • The Apollo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Helden

Helden

Helden is een plaats en voormalige gemeente in Limburg. De plaats maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas.
De voormalige gemeente Helden telde in november 2009 19.631 inwoners. De gemeente had een oppervlakte van 69,23 km², waarvan een verwaarloosbaar percentage water. De andere kernen van de voormalige gemeente waren Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust en Panningen.

Helden en omgeving behoorden bij het Overkwartier van Gelre of Spaans Opper-Gelre. Tijdens de Spaanse Successieoorlog werd het gebied door Pruisische troepen bezet, en zo bleef het als deel van Pruisische Opper-Gelre ongeveer een eeuw lang Duits (tot 1814). Op 1 januari 2010 is de gemeente Helden opgeheven en opgegaan in de nieuwe gemeente Peel en Maas.


The Apollo

The Apollo Helden

The Apollo is dé locatie in Helden voor al uw evenementen en feesten. Of het nu gaat om een gezellige kerst/nieuwjaarsborrel voor een klein gezelschap of een spetterend bedrijfsfeest voor een grote groep gasten, bijna alles is mogelijk bij The Apollo in Helden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uit diverse thema’s te kiezen. Ook kunt u in overleg bij The Apollo in helden een thema bedenken wat aansluit op uw wensen.

Door de veelzijdigheid van onze ruimtes kunnen wij de perfecte ruimte creëren voor elk aantal gasten. Hierdoor is de feestlocatie nooit te groot of te klein.

The Apollo in Helden heeft een ruime parkeergelegenheid waar de gasten op persoonlijke wijze worden ontvangen. Ook werkt The Apollo met eigen catering van verse producten die naar stijl worden gepresenteerd op onze, naar thema aangeklede, buffetten.

Bekijk onderstaande arrangementen voor een compleet Bedrijfsuitje of neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Helden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl