Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader spel , Dorpshuis 't Podium, Kudelstaart

Wie ontdekt de Verrader spel , Dorpshuis 't Podium Kudelstaart

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Dorpshuis 't Podium
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Kudelstaart

Kudelstaart

Kudelstaart is een dorp in de Nederlandse gemeente Aalsmeer in de provincie Noord-Holland. Het heeft ongeveer 6700 inwoners. Het heette aanvankelijk Schonedorp en wordt in 1238 voor het eerst in een schriftelijk bron vermeld. In 1252 wordt het ook bekend onder de naam Kudelstaart. In 1724 wordt de ambachtsheerlijkheid Kudelstaart verkocht aan de stad Amsterdam. Die krijgt daarmee de controle over de weg naar Leiden. In 1890 wordt begonnen met de bouw van het Fort bij Kudelstaart. Dit ligt aan de Westeinderplassen en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt bij Kudelstaart een Marinesteunpunt voor watervliegtuigen gevestigd. In de 20e eeuw ontwikkelt zich aan de Westeinderplassen watersporttoerisme en wordt Kudelstaart bekend als watersportplaats.  De Jong won tijdens de Olympische Spelen van Turijn de gouden medaille op de 10 kilometer.


Dorpshuis 't Podium

Dorpshuis 't Podium Kudelstaart

Dorpshuis 't Podium is gelegen in het plaatsje Kudelstaart dat onderdeel is van de Gemeente Aalsmeer. Het Dorpshuis is gebouwd in 1962 op initiatief van het Hoofd van de RK Antoniusschool (bekend als Meester Zwarthoed) die een groot aantal vrijwilligers en geldschieters op de been wist te brengen.  De stichtingskosten zijn opgebracht door de Kudelstaartse bevolking met financiële steun van de Gemeente. Het is ondergebracht in een stichting die uiteraard is ingeschreven in het stichtingenregister van de kamer van koophandel en fabrieken. Samenstelling van het bestuur is vastgelegd in de statuten evenals de doelstellingen en kaders.
Kudelstaart is de laatste 30 jaar sterk geroeid, het werd beschouwd als de groeikern van Aalsmeer.

Het dorpshuis is de de ontmoetingsplek van Kudelstaart. Als er iets gebeurd in dit prachtige natuurlijke dorp dan is het wel bij het dorpshuis. Het is een ruime hal met zit mogelijkheden en natuurlijk wordt uw ontvangst begeleidt door een drankje. Het is een centrale plek in Kudelstaart waarbij u perfect kunt starten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Kudelstaart mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl