Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel Palace, Zandvoort

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel Palace Zandvoort

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Hotel Palace
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort is een badplaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord- Holland. De gemeente telt 16.631 inwoners en heeft een oppervlakte van 33.82 km2. De plaats leeft van het tourisme en is ook bekend van een Formule 1-racecircuit, het Circuit Park Zandvoort. Zandvoort is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem. Tot de gemeente behoort ook een deel van het dorp Bentveld.Zandvoort telt 11 rijksmonumenten.


Bijna de helft van het aantal arbeidsplaatsen in Zandvoort houdt verband met het tourisme. Langs de verschillende boulevards zijn dan ook op het strand doorlopend strandtenten te vinden, die veel dagjesmensen trekken. Bekende gelegenheden zijn Tijn Akersloot, Havanna aan Zee, Club Nautique en Vooges. De meeste strandpaviljoens zijn familiebedrijven. Men bouwt het paviljoen in februari op waarna men per 1 maart open mag voor het publiek. Voor 1 oktober moet het paviljoen weer verwijderd worden. Via het strand Zuid zijn nog enkele paviljoens bereikbaar op een grotere loopafstand: deze bevinden zich echter buiten het zogenaamde 'textielstrand'. Het bekende El Dorado brandde in 2007 af, maar zal blijven bestaan.


Hotel Palace Hotel Palace-1

Hotel Palace Zandvoort

Aan het strand van Zandvoort ligt het Palace Hotel. Het centrum en het treinstation zijn binnen handbereik. Amsterdam en Haarlem zijn goed bereikbaar met de trein of auto. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant met terras.
Het imposante gebouw van het  Palace Hotel torent met zijn negentien verdiepingen hoog uit boven het strand en de Noordzee. Op loopafstand ligt het treinstation, dat een goede verbinding heeft met Haarlem en Amsterdam. 
Voor bijeenkomsten, seminars, vergaderingen en feesten heeft het hotel de beschikking over 2 modern ingerichte en goed uitgeruste zalen. Voor uw bijeenkomst of vergadering kunt u gebruik maken van een van de zalen op de 18e verdieping, 70 meter hoog met een uniek en inspirerend uitzicht rondom. 
De zalen kunnen zowel apart als in combinatie met een of meerdere maaltijden, warme en/of koude buffetten en /of overnachtingen geboekt worden. Uw arrangementen kunnen op maat gemaakt worden op basis van uw specifieke wensen.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Zandvoort mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl