Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Captain Cook's Roosendaal, Roosendaal

Wie ontdekt de Verrader spel , Captain Cook's Roosendaal Roosendaal

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Captain Cook's Roosendaal
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Roosendaal

Roosendaal

Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!


Captain Cook's Roosendaal

Captain Cook's Roosendaal Roosendaal

Wij heten u dagelijks welkom voor een relaxte dag of avond uit midden in het centrum van Roosendaal. In onze Pub geniet u van een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak maar ook kunt u kiezen voor een snelle of juist zeer uitgebreide lunch. De Pub heeft zo’n 100 zitplaatsen waaronder een chesterfield hoek. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk ook lunch op ons sfeervolle terras in de tuin. 

Een heerlijk biertje met keuze uit maar liefst 60 speciaalbieren of een mooie fles wijn met tapas. Ook in de avonduren kunt u relaxt met elkaar borrelen en praten, de muziek zal uw gesprek niet overstemmen. De hapjes kunnen de hele avond (tot een uur voor sluitingstijd) worden besteld. Wel hebben we onze uitspattingen: denk hierbij aan de bluesavond in september of het tapageweekend in november. Voor die avonden gaan wij steeds weer op zoek naar verrassende bands van kwaliteit. Komt u eens de sfeer en de kwaliteit proeven.

Op de 2e etage (lift aanwezig) hebben we 3 sfeervolle afsluitbare ruimten.Deze zijn zeer geschikt voor uw vergadering, conferentie, cursus of presentatie. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Roosendaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl