Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Golden Tulip Arnhem- Doorwerth, Doorwerth

Wie ontdekt de Verrader spel , Golden Tulip Arnhem- Doorwerth Doorwerth

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Golden Tulip Arnhem- Doorwerth
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Doorwerth

Doorwerth

Het dorp ligt dichtbij en op een stuwwal langs de Rijn, welke gevormd is in de laatste ijstijd. De stuwwal is de zuidelijke grens van de Veluwe. Doorwerth ligt voornamelijk in de bossen. Doordat bebouwing en bos elkaar afwisselen, zijn deze bossen bepalend voor de identiteit van deze plaats.


Golden Tulip Arnhem- Doorwerth

Golden Tulip Arnhem- Doorwerth Doorwerth

Golden Tulip hotel Arnhem Doorwerth ligt prachtig midden in een 10 hectare groot park, in de bossen op de Veluwe bij Doorwerth.
Het hotel beschikt over een restaurant, 118 stijlvol ingerichte kamers en uitgebreide sportfaciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, all-weather tennisbanen en voetbalvelden. 
Niet voor niets kiezen elk jaar vele sportploegen en voetbalteams ons hotel om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. In het verleden bezochten o.a. Espagnol, Fenerbahce, La Real Sociedad, Vitesse en Jong Oranje ons hotel voor een optimale voetbal voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Doorwerth mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl