Direct contact? 0118-740000

Wie ontdekt de Verrader spel , Amadore Hotel Restaurant Arneville, Middelburg

Wie ontdekt de Verrader spel , Amadore Hotel Restaurant Arneville Middelburg

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Amadore Hotel Restaurant Arneville
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Middelburg

Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Zeeland en dominerend onderdeel binnen de gelijknamige gemeente, die ligt op het voormalige eiland Walcheren.  De stad Middelburg wordt doorsneden door het Kanaal door Walcheren. Middelburg is al voor het midden van de 9e eeuw ontstaan, want bij archeologische opgravingen van na de verwoesting van 1940, zijn gebruiksvoorwerpen uit die periode gevonden. Rond die tijd bevond zich er een ringwalburg, die of als verdediging tegen de Vikingen bedoeld was, of juist gebouwd werd door de Viking-koning Harald zelf. Naast dat de stad bijna aan zee ligt, heeft het ook nog een ander karaktistiek kenmerk namelijk, de sfeer. Middelburg is echt een gezellige stad en een goede locatie om uw heerlijk middag te starten.


Amadore Hotel Restaurant Arneville Amadore Hotel Restaurant Arneville-1 Amadore Hotel Restaurant Arneville-2

Amadore Hotel Restaurant Arneville Middelburg

Amadore Hotel Restaurant Arneville beschikt over een sfeervol, huiselijk en intiem restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Op loopafstand van de monumentale binnenstad van Middelburg. De chef-kok en zijn team gaan en staan voor puur en smaakvol eten. Ze stemmen de kaart af op de seizoenen en kiezen keer op keer voor betaalbare huisgemaakte gerechten; waarbij uiteraard gewerkt wordt met typisch Zeeuwse ingrediënten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Middelburg mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl