Direct contact? 0592-743002

Wie ontdekt de Verrader spel , 't Wapen van Emmen, Emmen

Wie ontdekt de Verrader spel , 't Wapen van Emmen Emmen

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • 't Wapen van Emmen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Emmen

Emmen

Het centrum van Emmen heeft een groen hart (de voormalige brink, nu de Markt) met statige bomen rond de karakteristieke Grote Kerk. Aan weerszijden van dit groene hart ligt het winkelcentrum van Emmen. Het zuidelijke deel wordt gevormd door de overdekte winkelcentra de Vlinder en de Weiert, tezamen vormen zij het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Het noordelijke deel, bekend onder de naam Centrum-Noord, is het meer historische deel van het centrum. De koopavond is op donderdagavond. In het centrum, op de markt, wordt elke vrijdag van 08.00 - 14.00 uur de weekmarkt gehouden. Daarnaast is er in de maanden juli en augustus elke dinsdag van 08.00 - 18.00 uur een combinatie van warenmarkt en vlooienmarkt, de zogenaamde Vlindermarkt. Kortom, er is genoeg te doen in Emmen!


't Wapen van Emmen 't Wapen van Emmen-1

't Wapen van Emmen Emmen

Restaurant & Catering 't Wapen van Emmen bestaat al bijna dertig jaar. De inrichting is echter gloednieuw. Er heeft onlangs een grote vernieuwing plaatsgevonden, met als resultaat: een prachtige eetgelegenheid met een warme sfeer. Het restaurant is iedere dag geopend, voor een lunch, voor een kop koffie of voor het diner. In de keuken worden heerlijke voornamelijk Hollandse gerechten gemaakt. In 't Wapen van Emmen is plek voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor grote groepen.

Voor al uw diners, lunches, bedrijfsfeesten, familiefeesten en vergaderingen is 't Wapen van Emmen een ideale locatie.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Emmen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl