Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , BEST WESTERN Parkhotel Putten, Putten

Wie ontdekt de Verrader spel , BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Parkhotel Putten
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel

Putten


BEST WESTERN Parkhotel Putten BEST WESTERN Parkhotel Putten-1

BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

BEST WESTERN Parkhotel Putten ligt in de bossen op de Veluwe, precies halverwege Amersfoort en Apeldoorn in een prachtige omgeving met de Speulder en Sprielder bossen.U kunt er culinair genieten van het restaurant, van de gezellige drukte in de bar en het Grand Café. BEST WESTERN Parkhotel Putten is tevens de ideale locatie voor al uw (zakelijke) evenementen; het beschikt over maar liefst 9 vergaderzalen met een totale capaciteit voor circa 500 deelnemers, een boardroom en 145 gratis parkeerplaatsen. 

Het hotel is vanuit alle windstreken makkelijk te bereiken, op 20 minuten afstand van Amersfoort en Apeldoorn. Er zijn goede bus- en treinverbindingen.
 

Wij heten u van harte welkom!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Putten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl