Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Kleijn Speijck, Oisterwijk

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Brasserie Kleijn Speijck
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Oisterwijk

Oisterwijk


Brasserie Kleijn Speijck

Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Rustig gelegen, in het bosrijke buitengebied van Oisterwijk, biedt Brasserie en Partycenter Kleijn Speijck tal van mogelijkheden voor al uw feestelijke, privé of zakelijke ontmoetingen. Brasserie Kleijn Speijck is een uniek restaurant en partycenter aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Oisterwijk en het beginpunt van menig wandeling en of activiteit. Vanuit hier bereikt U het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, de eerste (mooiste) Vennen liggen hier minder dan 500 meter vandaan, U staat meteen in een prachtig beschermd natuurgebied en heeft geen last van de Buzz van van het dagelijkse leven! Een familiedag, met als heerlijke onderbreking, een wandeling onder begeleiding van een Gids van Natuurmonumenten, een versnapering en een drankje onderweg verzorgt door Kleijn Speijck, een groepsfoto als herrinnering aan het einde van de dag? Wij doen het allemaal en met veel plezier!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Oisterwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl