Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader spel , De Roskam, Houten

Wie ontdekt de Verrader spel , De Roskam Houten

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • De Roskam
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Houten

Houten

De gemeente Houten is in het leven geroepen op 21 oktober 1811, toen Nederland deel uitmaakte van het Franse Keizerrijk. Aan de gemeente Houten werd het grondgebied toegewezen van de voormalige gerechten Houten, 't Goy, Oud-Wulven, Waijen, Wulven, Heemstede en Schonauwen.

 


De Roskam

De Roskam Houten

De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.Restaurant & Zalen De Roskam biedt een scala aan mogelijkheden. Voor de verzorging van een bedrijfspresentatie, diner(vergadering), bedrijfsfeest of training. 

Elk evenement heeft zijn eigen karakter. Wij zorgen ervoor dat het culinaire onderdeel past bij de uitstraling van uw evenement of bijeenkomst. Onze kracht ligt in het vermogen om samen tot een op uw wensen en budget afgestemd culinair voorstel te komen. Gezamenlijk maken wij uw evenement of bijeenkomst daarmee tot een succes.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Houten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl