Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Grand Café De Buurman, Silvolde

Wie ontdekt de Verrader spel , Grand Café De Buurman Silvolde

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Grand Café De Buurman
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Silvolde

Silvolde

Silvolde is een gezellig dorp gelegen in de Achterhoek.


Grand Café De Buurman

Grand Café De Buurman Silvolde

In ons Grand Café, gelegen op de Markt in het gezellige Silvolde, verwelkomen wij u graag als onze gast voor de lunch, een heerlijk diner, een kopje koffie met wat lekkers of voor een gezellige borrel. Bij Grand Café De Buurman is het allemaal mogelijk. Gezellig zittend aan onze stamtafel met een krantje of lekker aan de bar, bij ons proeft u die gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Onze vriendelijke bediening zal er samen met het keukenteam alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Alsof u bij de Buurman bent! Kom eens binnen en ervaar het zelf!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Silvolde mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl