Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant Café Verheyden, Arnhem

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant Café Verheyden Arnhem

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Restaurant Café Verheyden
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Arnhem

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland.Het ligt in het oosten van Nederland. De stad telt 146.095 inwoners in 2009 en is na Nijmegen de tweede stad van de provincie Gelderland. Een inwoner van Arnhem wordt een Arnhemmer genoemd. Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn en de Sint - Jansbeek, waaraan de stad zich heeft ontwikkeld. Arnhem is een belangrijke stad geweest in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn nog veel nalatingen te zien van de Tweede Wereldoorlog zoals de John Frostbrug. Ook is Arnhem de achtste stad van Nederland met een World Trade Center - vestiging. Dit gebouw staat bij het station en heet de blauwe ''Rijntoren'' en de groene ''Parktoren''. Ook vormt de Rijn voor Arnhem het portaal tussen Duitsland en de rest van Nederland. Het is heerlijk om een dagje door te brengen in het centrum van Arnhem.


Restaurant Café Verheyden Restaurant Café Verheyden-1 Restaurant Café Verheyden-2 Restaurant Café Verheyden-3

Restaurant Café Verheyden Arnhem

Midden in het hartje van Arnhem is Café Restaurant Verheyden gevestigd in een voormalig pakhuis. Door een heerlijke stadstuin en een karakteristieke tweede verdieping is het een geschikte plaats voor borrels, partijen, vergadering of diner.
De menukaart kent een aantal Verheyden klassiekers met daarnaast seizoens en streekgerechten. De gerechten wie Verheyden in de keuken gebruikt worden dagelijks vers geleverd. In het restaurant van Verheyden kunt u overdag ontspannen lunchen en ’s avonds intiem en romantisch dineren. 
Het restaurant biedt plaats aan 35 gasten en kenmerkt zich door de gezellige huiskamersfeer. De sfeer wordt extra verhoogt door de verse bloemen en de kaarsen. 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Arnhem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl