Direct contact? (+32) 092980606

Wie ontdekt de Verrader spel , Koffiebootje Brugge, Brugge

Wie ontdekt de Verrader spel , Koffiebootje Brugge Brugge

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Koffiebootje Brugge
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Brugge

Brugge

Brugge is de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad ligt in het noordwesten van het land. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. de volledige gemeente heeft een oppervlakte van ruim 13.840 hectare, waaronder zo'n 1075 hectare in zee, bij Zeebrugge. De stad telt circa 117.000 inwoners waarvan ongeveer 20.000 in het centrum wonen. Brugge is op de dag van vandaag vooral bekend als een historische stad met veel cultureel erfgoed. Een bezoekje aan het Prinsenhof of aan de Rozenhoedkaai mag zeker niet ontbreken. Deze stad leent zich uitermate goed voor een tocht of quiz tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.    


Koffiebootje Brugge Koffiebootje Brugge-1 Koffiebootje Brugge-2 Koffiebootje Brugge-3

Koffiebootje Brugge Brugge

Zin in een vlugge hap, of toch liever iets stevigers? De uitgebreide restaurant kaart omvat zowel snacks als vlees- en visgerechten, Vlaamse klassiekers, én complete menu formules.

Op stap met een groep of op zoek naar een unieke locatie voor een privaat of zakelijk evenement? Brasserie Strijdershuis beschikt over alle nodige faciliteiten voor groepsmaaltijden en evenementen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Brugge mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl