Direct contact? +31-314741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Movie Park Germany Bottrop, Bottrop

Wie ontdekt de Verrader spel , Movie Park Germany Bottrop Bottrop

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Movie Park Germany Bottrop
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel

Bottrop


Movie Park Germany Bottrop Movie Park Germany Bottrop-1

Movie Park Germany Bottrop Bottrop

Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! Dit voorjaar opent Star Trek™ : Operation Enterprise! Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, lanceert deze Triple Launch achtbaan je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel. Ontdek ook het nieuwe themagebied Federation Plazawaar het Star Trek™ universum tot leven komt.    De kleine avonturiers gaan in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool License to drive. Duik in een lang verloren wereld van dinosaurier, in  ́The Lost Temple` en begeleidt dr. Carter op een levensechte expeditie in de vierde dimensie, ver onder de aarde!  Bezoek de permanente horrorattractie.  Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek Crazy Cops -The Action Stunt Show, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Moviepark werkt nu ook samen met TB Events. Hierdoor kunnen de leukste uitjes en quizzen gedaan worden in het park zelf.

Een unieke combinatie!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Bottrop mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl