Direct contact? (+32) 092980606

Wie ontdekt de Verrader spel , Herberg Het Zand, Antwerpen

Wie ontdekt de Verrader spel , Herberg Het Zand Antwerpen

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Herberg Het Zand
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen is al jarenlang een van de topbestemmingen voor een stedentrip en uitermate geschikt om uw dagje uit compleet te maken met een evenement in deze bruisende stad. Antwerpen telt ca. 512.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemente in Belgie. De grootste strekpleister vormt de historische binnenstad. Hier bevinden zich een aantal zeer bijzondere gebouwen. Een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Stadshuis mogen zeker niet ontbreken aan uw dagje uit. Via een stadstocht/-spel is het bekijken van deze gebouwen gegarandeerd.


Herberg Het Zand Herberg Het Zand-1 Herberg Het Zand-2 Herberg Het Zand-3 Herberg Het Zand-4

Herberg Het Zand Antwerpen

Herberg Het Zand is ondergebracht in een 15de eeuws tolhuis.

Deze bruine Antwerpse dorpskroeg is met haar groot zonnig hoekterras, inde nabijheid van de Schelde, een ideale plaats om even uit te blazen.

Op zondag is er ook de antiekmarkt. Je ontmoet er een internationaal gezelschap, muziekliefhebbers kunnen er tot in de late uurtjes van o.a. Guinness en cider genieten en roken is toegelaten in onze gezellige rookkamer.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Antwerpen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl