Direct contact? (+32) 092980606

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel Stayen, Sint-Truiden

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel Stayen Sint-Truiden

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Hotel Stayen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Sint-Truiden

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!

Hotel Stayen

Hotel Stayen Sint-Truiden

Hotel Stayen is ideaal gelegen om Sint-Truiden te bezoeken. Het ligt vlakbij het station en op 10min. wandelen van het centrum van Sint-Truiden. Stayen ligt in hartje Haspengouw: bloeiende bloesems, fruit en golvende landschappen. Geniet van al het lekkers dat deze regio voortbrengt en ontdek de prachtige natuur met de uitgestippelde fiets- en wandelroutes. Zo passeert u via talloze pittoreske dorpjes en historische steden.
Haspengouw staat bol van kastelen, kerken, monumenten en ander cultureel erfgoed. Breng ook zeker een bezoek aan Sint-Truiden, 2de grootste shopstad van Limburg.
De stad heeft ook de tweede grootste Grote Markt van België na Sint-Niklaas. Het historisch handelscentrum ligt op 5 minuten wandelen van Hotel Stayen. Iedere shopliefhebber komt hier ongetwijfeld aan zijn trekken. Op zaterdag is er ook markt van 8 uur tot 12 uur. Proeven van Haspengouw is bovenal een beleving,rust,authenticiteit en gastvrijheid lopen als een rode draad door het hart van deze unieke en veelzijdige streek. Hotel Stayen en Tb events doen er alles aan om je het hier zo goed mogelijk naar je zin te maken en zoveel mogelijk van de mooie omgeving te zien! Tijdens onze citygames ontdek je de stad op een unieke manier door historische plekken te bezoeken en gekke opdrachten uit te voeren. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Sint-Truiden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl