Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Kriebelz, Terwolde

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Kriebelz Terwolde

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Brasserie Kriebelz
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Terwolde

Terwolde

Terwolde is een dorp in de gemeente Voorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp ligt langs de linkerzijde van de IJssel, ongeveer 4 km stroomafwaarts van Deventer. Terwolde heeft ongeveer 2500 inwoners. In het centrum van Terwolde staat de, uit de 14e eeuw stammende, dorpskerk die is voorzien van muurschilderingen. Het dorp kent een actief verenigingsleven. Zo zijn er verenigingen als Dorpsbelangen, een sportvisvereniging, een sportclub, een autocross club, een actieve afdeling van Jong Gelre, twee koren (Inspiration en Eendracht), een fanfare, buurt- en speeltuinverenigingen en een dartclub. In het centrum is, in het gebouw waar vroeger de dorpsschool was gevestigd, een recent  gerestaureerd dorpshuis gevestigd. Al met al een heerlijke stad met de benodigde faciliteiten voor een mooi evenement.


Brasserie Kriebelz Brasserie Kriebelz-1

Brasserie Kriebelz Terwolde

In onze knus ingerichte Brasserie en het sfeervolle restaurant voelt u zich al snel thuis.

Nieuw zijn natuurlijk onze Dekselse Pannetjes, elke keer weer anders, elke keer weer een verassing.

Wij houden rekening met uw wensen.

Onze gezellige Brasserie kan ook gereserveerd worden voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag of personeelsfeest.
Geen gedoe meer thuis of op de zaak, maar in een sfeervol ingerichte Brasserie onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gemoedelijkse sfeer.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Terwolde mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl