Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader spel , Proto Alphen aan den Rijn, Alphen aan den Rijn

Wie ontdekt de Verrader spel , Proto Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Proto Alphen aan den Rijn
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

In oktober 2001  is Alphen aan den Rijn als Groenste stad van Nederland uitgekozen. In september 2002 werd Alphen aan den Rijn zelfs uitgeroepen als de Groenste Stad van Europa. Aan de Rijnhaven ligt een uitgebreid industrieterrein. Hier staat ook de 135 meter hoge KPN toren, die aan alle kanten van Alphen aan den Rijn te zien is. Deze toren was de eerste die door Nozema voor de doorgave van digitale ethertelevisie werd gebruikt. De naam Alphen is waarschijnlijk afkomstig van de naam van het Romeinse castellum Albanianae, dat "nederzetting aan het witte water" betekent.


Proto Alphen aan den Rijn Proto Alphen aan den Rijn-1 Proto Alphen aan den Rijn-2

Proto Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Al vele jaren weten Nikos en Alexandros Baloumis hoe ze met hun restaurant aan de Oude Rijn, de Alphenaar blijven verrassen. Het restaurant is gesitueerd onder de Alphense brug, en sinds 2006 aan de overkant van het Rijnplein, schuin tegenover Theater Castellum. Buiten is er een terras aan het water, binnen zitplaatsen op twee verdiepingen, met boven de mogelijkheid voor grote groepen. Het bezit ook een bar met uitzicht op de Rijn. Beneden kunt u kiezen uit een trendy omgeving of een klassiek warme sfeer. Een mediterrane keuken met panini, foccacia, mozzarella en basilicum pesto. Maar Proto dankt haar bekendheid vooral aan haar warme en koude Tapas. Gerechten zoals Diamanthaas, of Varkenshaasmedaillons en gefrituurde inktvisringetjes en ook een ruime keuze voor de vegetariër staan op de kaart.

Lekker dineren en borrelen? Proto biedt u hiervoor de perfect locatie en doet er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Gezellig aan tafel, een prettige borrel of een bruisend feest, in ons restaurant hebben wij voor iedere gelegenheid een passende ruimte! Onze zaal op de eerste verdieping biedt ruimte aan groepen tot zestig personen, beschikt over een eigen bar en biedt een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Daarnaast hebben wij beneden in ons restaurant de keuze uit een meer trendy omgeving of juist een klassieke warme sfeer met een capaciteit van 100+. U kunt uw gasten gebruik laten maken van de menusuggesties van de kok, of juist een speciaal voor u geselecteerd arrangement laten bereiden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Alphen aan den Rijn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl