Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Vivaldi! Oss, Oss

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Vivaldi! Oss Oss

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Vivaldi! Oss
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Oss

Oss

Oss is zowel werk- als woonstad met uitgebreide mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor circa 150.000 mensen uit Oss en omgeving. De weekmarkt en de kermis met 95 attracties in 2006. De mogelijkheden van Oss zijn zeer groot. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleiige grond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Hoewel Oss een rijke historie heeft gekend, eens was het de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's Hertogenbosch, zijn er weinig overblijfselen uit vroeger tijd te vinden. Wel is er nog een aantal monumenten die getuigen van het rijke industriële verleden.


Vivaldi! Oss

Vivaldi! Oss Oss

Gelegen aan de Molenstraat nr. 81, één van de belangrijkste straten uit de 19e eeuw te Oss. Bezoekers die Oss vanuit het zuiden binnen kwamen, passeerden “Logement-Tapperij-Stalhouderij Van Alem”, zoals het hier vroeger heette. Herbergier en koffiehuishouder Nicolaas van Alem, was in 1877 de grondlegger. Het Logement was voorzien van 16 bedden en de stal bood plaats aan 12 paarden voor overnachting.

Met de aanleg van de spoorlijn Den Bosch – Nijmegen groeide Oss, en dus ook de horeca. Aangezien “van Alem” direct naast de spoorlijn en de belangrijke Molenstraat spoorwegovergang lag, waren er volop mogelijkheden om uit te groeien tot een belangrijke horecagelegenheid in Oss. Het pand werd begin 20e eeuw uitgebreid met een kegelbaan en, na ingrijpende verbouwingen, uitgebreid naar een hotel met restaurant. 

Nadat het pand in de Tweede Wereldoorlog zowel bezet is geweest door de Duitsers als door de Engelsen, neemt Familie Stolz in 1946 het pand over en draait de exploitatie tot de jaren 80. Hierna wordt het pand overgenomen door Pierre Vink, en deze verandert de naam in Vivaldi. 

Vanaf dit moment vervalt de hotelfunctie en wordt Vivaldi een zalencentrum met eetgelegenheid. Ons pand staat vanaf 1997 op de monumentenlijst, en is van architectuur historisch belang vanwege zijn vormgeving met Dudok invloeden en prominente ligging. 

In 2008 namen Rowald en Desiree de Jong het pand over, en starten op 19 augustus 2011 een nieuw restaurantconcept onder de naam Onsz restaurant. De feest- en vergaderactiviteiten van Vivaldi worden onverminderd voortgezet.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Oss mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl