Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Partyboerderij Sallandshoeve, Nieuw-Heeten

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Partyboerderij Sallandshoeve
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Nieuw-Heeten

Nieuw-Heeten is een Sallands dorp in de gemeente Raalte, provincie Overijssel en telt ongeveer 1300 inwoners. Het dorp ligt te midden van weilanden aan de rand van de Sallandse heuvelrug.

 


Partyboerderij Sallandshoeve Partyboerderij Sallandshoeve-1 Partyboerderij Sallandshoeve-2 Partyboerderij Sallandshoeve-3

Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Partyboerderij Sallandshoeve is de ideale locatie voor elke gelegenheid, feest of partij. Met een maximale capaciteit van 250 personen en een perfecte keuken is Sallandshoeve het startpunt voor elk feest. Partyboerderij Sallandshoeve heeft verschillende zalen, waaronder De Brasserie, welke plek biedt aan zo’n 40 á 50 gasten, dit was eerder de varkensstal in de 100 jaar oude boerderij. Daarnaast kunt u ook genieten van uw feest of partij in De Vuurplaats, dit was het vroegere woonhuis en deze ruimte is geschikt voor ongeveer 90 gasten. Met een kleiner gezelschap kunt u uw activiteiten in De Dêle laten plaatsvinden. De Dêle was de schuur van de boerderij, maar nu geschikt voor ongeveer 30 personen. Naast de verschillende zalen op de begane grond is er ook nog de bowlingkelder, naast de twee automatische bowlingbanen biedt deze ruimte ook zo’n 40 zitplaatsen. De sfeervolle boerderij beschikt ook over een groot grasveld, waar verschillende outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Nieuw-Heeten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl