Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Cafe de Koffer Mierlo, Mierlo

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Cafe de Koffer Mierlo Mierlo

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Cafe de Koffer Mierlo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Mierlo


 Cafe de Koffer Mierlo

Cafe de Koffer Mierlo Mierlo

Een enorme wand koffers, gezellige zitjes, een grote bar en vooral veel warmte en gezelligheid heeft De Koffer. Het café ademt een niet Nederlandse sfeer uit waarin iedereen zich direct thuis voelt. Kom gezellig een bakkie koffie doen, lunchen, onbeperkt tapas eten, borrelen en feesten bij De Koffer in Mierlo.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Mierlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl