Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Hilton Royal Parc, Soestduinen

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Hilton Royal Parc Soestduinen

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Hilton Royal Parc
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Soestduinen

Soestduinen is een plaats in de gemeente Soest in de Nederlandse provincie Utrecht. Soestduinen is gelegen tussen de twee delen van zandverstuiving de Soester Duinen: de "Lange Duinen" en de "Korte Duinen".

Hilton Royal Parc Hilton Royal Parc-1

Hilton Royal Parc Soestduinen

Gelegen in het hart van Nederland en in de bosrijke omgevingvan de Utrechtse Heuvelrug, is Hilton Royal Parc Soestduinende perfecte uitvalsbasis om gezellige steden zoals Amersfoorten Utrecht te bezoeken. Word wakker in een ruime gastenkamer waar u een prachtig uitzicht hebt op de golfbaan. Geniet van de attente en vriendelijke service van onze Hilton medewerkersen profiteer van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten op het terrein, waaronder diverse opties om heerlijk te eten.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Soestduinen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl