Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , BEST WESTERN Hotel de Veluwe, Beekbergen

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , BEST WESTERN Hotel de Veluwe Beekbergen

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Hotel de Veluwe
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Beekbergen


BEST WESTERN Hotel de Veluwe

BEST WESTERN Hotel de Veluwe Beekbergen

BEST WESTERN Hotel de Veluwe is een sfeervol hotel, gelegen op een privépark van maar liefst 18 hectare bosgrond. Middenin de Veluwse bossen, maar toch direct aan de snelweg A50.

Het hotel beschikt over 78 comfortabele sfeervol ingerichte hotelkamers. Restaurant Smaakmakers, de gezellige lounge met open haard, en bar 't Keldertje bieden vele mogelijkheden. De gerechten worden met grote zorg bereid door de chef kok en zijn keukenbrigade. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Beekbergen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl