Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , The Apollo, Helden

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , The Apollo Helden

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • The Apollo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Helden

Helden

Helden is een plaats en voormalige gemeente in Limburg. De plaats maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas.
De voormalige gemeente Helden telde in november 2009 19.631 inwoners. De gemeente had een oppervlakte van 69,23 km², waarvan een verwaarloosbaar percentage water. De andere kernen van de voormalige gemeente waren Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust en Panningen.

Helden en omgeving behoorden bij het Overkwartier van Gelre of Spaans Opper-Gelre. Tijdens de Spaanse Successieoorlog werd het gebied door Pruisische troepen bezet, en zo bleef het als deel van Pruisische Opper-Gelre ongeveer een eeuw lang Duits (tot 1814). Op 1 januari 2010 is de gemeente Helden opgeheven en opgegaan in de nieuwe gemeente Peel en Maas.


The Apollo

The Apollo Helden

The Apollo is dé locatie in Helden voor al uw evenementen en feesten. Of het nu gaat om een gezellige kerst/nieuwjaarsborrel voor een klein gezelschap of een spetterend bedrijfsfeest voor een grote groep gasten, bijna alles is mogelijk bij The Apollo in Helden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uit diverse thema’s te kiezen. Ook kunt u in overleg bij The Apollo in helden een thema bedenken wat aansluit op uw wensen.

Door de veelzijdigheid van onze ruimtes kunnen wij de perfecte ruimte creëren voor elk aantal gasten. Hierdoor is de feestlocatie nooit te groot of te klein.

The Apollo in Helden heeft een ruime parkeergelegenheid waar de gasten op persoonlijke wijze worden ontvangen. Ook werkt The Apollo met eigen catering van verse producten die naar stijl worden gepresenteerd op onze, naar thema aangeklede, buffetten.

Bekijk onderstaande arrangementen voor een compleet Bedrijfsuitje of neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Helden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl