Direct contact? 050-7410007

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal, Stadskanaal

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal Stadskanaal

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Stadskanaal


Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal

Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal Stadskanaal

Gelegen op de grens van Drenthe en Groningen, tegen de Hondsrug en nabij steden als Assen, Emmen en Groningen, ligt BEST WESTERN Hotel Stadskanaal. Zij combineren de gemoedelijkheid van een familiehotel met de doelmatigheid van een businesshotel. Dus of u nu privé of zakelijk het hotel bezoekt, u kunt altijd rekenen op gastvrije en toegewijde medewerkers, op prettige complete voorzieningen en een uitstekende verzorging van de inwendige mens. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Stadskanaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl