Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grand Café De Buurman, Silvolde

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grand Café De Buurman Silvolde

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Grand Café De Buurman
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Silvolde

Silvolde

Silvolde is een gezellig dorp gelegen in de Achterhoek.


Grand Café De Buurman

Grand Café De Buurman Silvolde

In ons Grand Café, gelegen op de Markt in het gezellige Silvolde, verwelkomen wij u graag als onze gast voor de lunch, een heerlijk diner, een kopje koffie met wat lekkers of voor een gezellige borrel. Bij Grand Café De Buurman is het allemaal mogelijk. Gezellig zittend aan onze stamtafel met een krantje of lekker aan de bar, bij ons proeft u die gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Onze vriendelijke bediening zal er samen met het keukenteam alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Alsof u bij de Buurman bent! Kom eens binnen en ervaar het zelf!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Silvolde mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl