Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Brasserie Kleijn Speijck, Oisterwijk

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Brasserie Kleijn Speijck
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Oisterwijk

Oisterwijk


Brasserie Kleijn Speijck

Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Rustig gelegen, in het bosrijke buitengebied van Oisterwijk, biedt Brasserie en Partycenter Kleijn Speijck tal van mogelijkheden voor al uw feestelijke, privé of zakelijke ontmoetingen. Brasserie Kleijn Speijck is een uniek restaurant en partycenter aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Oisterwijk en het beginpunt van menig wandeling en of activiteit. Vanuit hier bereikt U het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, de eerste (mooiste) Vennen liggen hier minder dan 500 meter vandaan, U staat meteen in een prachtig beschermd natuurgebied en heeft geen last van de Buzz van van het dagelijkse leven! Een familiedag, met als heerlijke onderbreking, een wandeling onder begeleiding van een Gids van Natuurmonumenten, een versnapering en een drankje onderweg verzorgt door Kleijn Speijck, een groepsfoto als herrinnering aan het einde van de dag? Wij doen het allemaal en met veel plezier!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Oisterwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl