Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Eetcafe City Waalwijk, Waalwijk

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Eetcafe City Waalwijk Waalwijk

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Eetcafe City Waalwijk
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Waalwijk

Waalwijk

Waalwijk is een stad in en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Waalwijk. In 2008 telde de stad Waalwijk 30.720 inwoners.
Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. Dichtbijzijnde grote plaats is 's-Hertogenbosch.

Waalwijk werd in het noorden begrensd door de Winterdijk. Ten noorden daarvan begint het rivierkleigebied. Hier ligt ook de haven met een uitgestrekt bedrijventerrein. In westelijke richting vindt men het dorp Besoyen en de autoweg naar Tilburg. Daar weer ten westen van ligt het natuurgebied Westelijke Langstraat. Ten zuiden van Waalwijk ligt het Loons Hoekje en het landgoed Plantloon, beide op het grondgebied van Loon op Zand. In het oosten vindt men een recreatieterrein met zwemplas Het Hoefsven. Naar het noorden ligt het voormalige dorp Baardwijk en ten oosten daarvan het Afwateringskanaal 's-Hertogenbosch-Drongelen. Ten oosten daar weer van ligt het natuurgebied Baardwijkse Overlaat.


Eetcafe City Waalwijk

Eetcafe City Waalwijk Waalwijk

Eetcafé City is een gezellig eetcafé gelegen aan de Markt in het centrum van Waalwijk. Een ongedwongen sfeer is typerend voor Eetcafé City. ‘De Huiskamer van Waalwijk’ geeft u dat heerlijk gevoel van “thuis zijn”. In een rustige en ongedwongen sfeer laten wij u heerlijk genieten van een kop koffie, lunch, diner of borrel. In onze lunch- en dinerkaart vindt u diverse, maar ook heerlijke gerechten. Of u nu komt voor een broodje of voor een compleet drie gangen diner, het is allemaal mogelijk.

Genieten en verwennen staat voorop bij Eetcafé City. Naast de intieme sfeer in het eetcafé bieden wij u in de zomermaanden een riant terras op de Markt. Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons eetcafé.

Onze sfeervolle feestzaal, gelegen in het centrum van Waalwijk. De ideale accomodatie voor al uw feesten en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. In deze sfeervolle met airco uitgeruste omgeving kunt u met gezelschappen van 40 tot 300 personen terecht. Geef zelf de door u gewenste vorm aan uw feest, samen met onze kok en gastvrouw bepaalt u zelf hoe uw feest er komt uit te zien. 7 dagen per week lekkere en verrassende gerechten. In samenwerking met Eetcafe City kunnen wij uw uitje tot een groot succes maken!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Waalwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl