Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Van der Valk Hotel Venlo, Venlo

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Van der Valk Hotel Venlo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Venlo

Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Gelegen in de nabije omgeving van Roermond, Eindhoven, Dusseldorf, Oberhausen, en Keulen. Direct gelegen aan het Nationaal Park De Maasduinen. Centraal gelegen aan de A67 en de A73.
 
De medewerkers van het hotel ontvangen u met Limburgse gastvrijheid. Van der Valk Hotel Venlo is voorzien van een modern en sfeervol à la carte restaurant, waar u kunt genieten van lokale, nationale, en internationale gerechten. Of u nu wilt dineren, ontbijten, lunchen of van een kop koffie wilt genieten, het restaurant is de gehele dag geopend. Onze medewerkers ontvangen u met Limburgse gastvrijheid.
 
De warme ambiance, het vertrouwde Van der Valk product, de vele faciliteiten, de ruime hotelkamers en de gratis parkeergelegenheid maken van Van der Valk Hotel Venlo tot een prachtige accommodatie in Limburg. 
 
Restaurant
U kunt bij Van der Valk Venlo terecht voor een uitgebreid ontbijt, een (zaken)lunch of een uitgebreid of eenvoudig diner. Naast een aantal streekgerechten serveren zij ook gerechten welke bereidt zijn met biologische ingredienten.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn. Vraag naar de uitgebreide wijnkaart. Van der Valk Venlo heeft een ruim assortiment internationale wijnen voor u geselecteerd. U kunt rekenen op een goede wijn en spijscombinatie. Laat u informeren door de medewerkers.
 
Terras
Vanaf het voorjaar kunt u lunchen en dineren op het sfeervolle buitenterras.
 
Brasserie
De brasserie staat bekend om zijn gezellige ambiance informele sfeer en een informele sfeer. 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Venlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl