Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Paddy's, Doetinchem

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Paddy's Doetinchem

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Paddy's
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Doetinchem

Doetinchem

Doetinchem is een stad en gemeente aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Doetinchem telt 56.111 inwoners en heeft een oppervlakte van 79,07 km2. Daarmee is Doetinchem de dichtstbevolkte gemeente van de Achterhoek.  Op 1 januari 2005 is de gemeente Wehl opgeheven en aan de gemeente Doetinchem toegevoegd. Ook werd het Zelhemse Broek bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Na deze veranderingen in de gemeentes is Doetinchem uitgegroeid tot een grote gemeente in de achterhoek en Gelderland. De stad Doetinchem zelf heeft natuurlijk ook zijn charmes, zo staat het bekend als een vriendelijke stad met veel bezienswaardigheden. Doetinchem is een stad waar veel over gesproken wordt en eigenlijk moet iedereen het wel eens gezien hebben.


Paddy's

Paddy's Doetinchem

De roots van Paddy's liggen al 13 jaar in Ierland. Paddy's wil uitsteken boven het maaiveld van de middelmaat en niet alleen een Ierse pub zijn. Bij ons is er ruimte voor lekker eten en drinken. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Doetinchem? Dan bent u bij Paddy's aan het goede adres. Een leuke activiteit en een heerlijk diner + lekker borrelen? Bekijk de mogelijkheden. Alles kan! 
 
Iets te vieren? Paddy’s biedt je de gelegenheid om tegen een scherpe prijs je verjaardag, familiefeest, bedrijfsfeest of receptie door ons te laten verzorgen. Hiervoor hebben wij in de kelder het sfeervolle zaaltje de Umdraai. Deze biedt plaats aan maximaal 50 personen.
 
Voor groepen vanaf 100 tot maximaal 200 personen is het tevens mogelijk het restaurant/cafégedeelte te reserveren. 
 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Doetinchem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl