Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Alexander Beachclub, Noordwijk

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Alexander Beachclub Noordwijk

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Alexander Beachclub
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Noordwijk

Noordwijk

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 25.424 inwoners en heeft een oppervlakte van 51,53 km² (waarvan 16,12 km² water). De gemeente Noordwijk bestaat uit twee kernen, die van elkaar gescheiden zijn door een groenstrook. Noordwijk aan Zee, vanouds een vissersdorp, is tegenwoordig een badplaats met een lange kuststrook. Noordwijk-Binnen straalt in de oude kern nog de rust uit van vroeger eeuwen. In 1992 is de oude dorpskern aangewezen als beschermd dorpsgezicht op grond van de Monumentenwet. Naast deze twee kernen is er nog De Klei, een buurtschap ten zuiden van Noordwijk-Binnen. Ondanks dat de stad uit twee kernen bestaat is het wel een prachtige stad met een groot verleden en om die rede een ideale stad voor uw evenement.


Alexander Beachclub Alexander Beachclub-1

Alexander Beachclub Noordwijk

Alexander Beachclub is gesitueerd op een van de meest centrale locaties in Noordwijk. De Koninging Wilhelmina Boulevard, winkelstraat en uitgaanscentrum zijn allemaal op loopafstand.

Alexander Beachclub heeft een groot terras met een magnifiek uitzicht, waar u tijdens de zomermaanden kunt neerstrijken om te genieten van de zon, de zee en het strand. Op ons terras serveren wij een heerlijke lunch of diner.

Voor zakelijke en feestelijke gelegenheden bestaat de mogelijkheid het strandpaviljoen exclusief te reserveren voor een aperitief of een borrel tot 250 personen. Alexander Beach Club is een bijzonder geschikt trefpunt voor zakelijke en familiebijeenkomsten. Barbecues, recepties, Walking Beach Dinners, bedrijfsfeesten en trouwfeesten
krijgen bij Alexander Beach alle ruimte en aandacht die nodig zijn om een grandioos succes te
garanderen.

U en uw gasten ontvangen wij graag op onze Beach Club. De chef-kok staat met zijn staf borg
voor overheerlijke borrelgarnituren, barbecues en Walking Beach Dinners. Natuurlijk kunt u naar eigen smaak en idee een barbecue of koud- en warm buffet samenstellen waarbij variaties te maken zijn op verschillende prijsniveaus.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Noordwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl