Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Roskam, Houten

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Roskam Houten

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • De Roskam
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Houten

Houten

De gemeente Houten is in het leven geroepen op 21 oktober 1811, toen Nederland deel uitmaakte van het Franse Keizerrijk. Aan de gemeente Houten werd het grondgebied toegewezen van de voormalige gerechten Houten, 't Goy, Oud-Wulven, Waijen, Wulven, Heemstede en Schonauwen.

 


De Roskam

De Roskam Houten

De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.Restaurant & Zalen De Roskam biedt een scala aan mogelijkheden. Voor de verzorging van een bedrijfspresentatie, diner(vergadering), bedrijfsfeest of training. 

Elk evenement heeft zijn eigen karakter. Wij zorgen ervoor dat het culinaire onderdeel past bij de uitstraling van uw evenement of bijeenkomst. Onze kracht ligt in het vermogen om samen tot een op uw wensen en budget afgestemd culinair voorstel te komen. Gezamenlijk maken wij uw evenement of bijeenkomst daarmee tot een succes.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Houten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl