Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Eetcafe Carre Wageningen, Wageningen

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Eetcafe Carre Wageningen Wageningen

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Eetcafe Carre Wageningen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Wageningen

Wageningen

Wageningen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad telt 37.575 inwoners , van wie vele duizenden student zijn. De Wageningse universiteit en aanverwante instellingen tellen zo'n 7400 werknemers, van wie overigens minder dan 40% woonachtig is in Wageningen.
De gemeente heeft twee woonkernen: Wageningen en Wageningenn- Hoog

Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Waar de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, heeft Wageningen nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. Wageningen heeft een belangrijke binnenvaarthaven aan de Rijn, met onder meer overslag- en opslagcapaciteit voor olie. Via het westelijk gelegen Opheusdense Veer bestaat er een verbinding over de Nederrijn met Opheusden.


Eetcafe Carre Wageningen

Eetcafe Carre Wageningen Wageningen

Eetcafé Carré is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Wageningen en heeft een lange kroeghistorie.

Het interieur laat zich kenmerken als "bruin": gezelligheid voorop dus. U kunt er heerlijk aan de leestafel zitten met een boek of een krant, of lekker met een drankje voor de open haard in de comfortabele banken wegzakken. En natuurlijk kunt u bij Eetcafé Carré eten. U kunt in Eetcafé Carré gebruik maken van het draadloze WiFi netwerk, zodat het ook een perfecte plek is om nog even wat te werken.

‘s Avonds is het café een smeltkroes van bezoekers van verschillende pluimage: kunstenaars, kunstliefhebbers, buurtbewoners en passanten: iedereen komt hier bij elkaar. U zult zich snel thuis voelen in de warme sfeer die het café, de bezoekers en het personeel uitstralen.

In het zomerseizoen kunt u buiten zitten aan de kunstige terrastafels, beschilderd door regionale kunstenaars. Vanuit hier heeft u een prima uitzicht op de gezellige Markt.

Het is ook mogelijk in Eetcafe Carre uw borrel of feesten te geven. Boven in de galerieruimte kunt u bijvoorbeeld uw gasten uitnodigen voor een diner in een kunstzinnige omgeving.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Wageningen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl