Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , BEST WESTERN Parkhotel Putten, Putten

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Parkhotel Putten
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Putten


BEST WESTERN Parkhotel Putten BEST WESTERN Parkhotel Putten-1

BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

BEST WESTERN Parkhotel Putten ligt in de bossen op de Veluwe, precies halverwege Amersfoort en Apeldoorn in een prachtige omgeving met de Speulder en Sprielder bossen.U kunt er culinair genieten van het restaurant, van de gezellige drukte in de bar en het Grand Café. BEST WESTERN Parkhotel Putten is tevens de ideale locatie voor al uw (zakelijke) evenementen; het beschikt over maar liefst 9 vergaderzalen met een totale capaciteit voor circa 500 deelnemers, een boardroom en 145 gratis parkeerplaatsen. 

Het hotel is vanuit alle windstreken makkelijk te bereiken, op 20 minuten afstand van Amersfoort en Apeldoorn. Er zijn goede bus- en treinverbindingen.
 

Wij heten u van harte welkom!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Putten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl