Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Brunotti Beachclub , Oostvoorne

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Brunotti Beachclub Oostvoorne

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Brunotti Beachclub
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Oostvoorne

Oostvoorne

Oostvoorne is een badplaats en behoort tot de gemeente Westvoorne en is gelegen op het eiland Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. Het inwonertal bedraagt circa zevenduizend. Tot 1 januari 1980 was Oostvoorne zelfstandig, daarna fuseerde het samen met Rockanje en Tinte tot de nieuwe gemeente Westvoorne.Traditioneel spraken de inwoners het Oostvoornsdialect. Dit is verwant aan het Zeeuws, net als het Flakkees dat op Goeree-Overflakkee gesproken wordt. Het Oostvoorns sterft in rap tempo uit door de grote instroom mensen uit andere steden in de omgeving. Aan de verschillende straatnamen is duidelijk te zien dat deze plaats is opgericht tijdens de Middeleeuwen. Het is een mooie plaats om iedereen te plezieren met een dagje uit.


Brunotti Beachclub Brunotti Beachclub -1 Brunotti Beachclub -2 Brunotti Beachclub -3 Brunotti Beachclub -4

Brunotti Beachclub Oostvoorne

Brunotti Beachclub is gelegen aan de rand van de Maasvlakte, als stuk natuur tussen de industrieën. 

In de relaxte setting van een beachclub bent u welkom voor verschillende activiteiten in combinatie met een heerlijk diner. 
De activiteitenruimte heeft een schitterend uitzicht over het Oostvoornse Meer en is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Dat is combinatie met de gastvrijheid zorgt voor een hele fijne locatie om een activiteit in te plannen.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Oostvoorne mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl