Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Vivaldi! Oss, Oss

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Vivaldi! Oss Oss

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Vivaldi! Oss
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Oss

Oss

Oss is zowel werk- als woonstad met uitgebreide mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor circa 150.000 mensen uit Oss en omgeving. De weekmarkt en de kermis met 95 attracties in 2006. De mogelijkheden van Oss zijn zeer groot. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleiige grond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Hoewel Oss een rijke historie heeft gekend, eens was het de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's Hertogenbosch, zijn er weinig overblijfselen uit vroeger tijd te vinden. Wel is er nog een aantal monumenten die getuigen van het rijke industriële verleden.


Vivaldi! Oss

Vivaldi! Oss Oss

Gelegen aan de Molenstraat nr. 81, één van de belangrijkste straten uit de 19e eeuw te Oss. Bezoekers die Oss vanuit het zuiden binnen kwamen, passeerden “Logement-Tapperij-Stalhouderij Van Alem”, zoals het hier vroeger heette. Herbergier en koffiehuishouder Nicolaas van Alem, was in 1877 de grondlegger. Het Logement was voorzien van 16 bedden en de stal bood plaats aan 12 paarden voor overnachting.

Met de aanleg van de spoorlijn Den Bosch – Nijmegen groeide Oss, en dus ook de horeca. Aangezien “van Alem” direct naast de spoorlijn en de belangrijke Molenstraat spoorwegovergang lag, waren er volop mogelijkheden om uit te groeien tot een belangrijke horecagelegenheid in Oss. Het pand werd begin 20e eeuw uitgebreid met een kegelbaan en, na ingrijpende verbouwingen, uitgebreid naar een hotel met restaurant. 

Nadat het pand in de Tweede Wereldoorlog zowel bezet is geweest door de Duitsers als door de Engelsen, neemt Familie Stolz in 1946 het pand over en draait de exploitatie tot de jaren 80. Hierna wordt het pand overgenomen door Pierre Vink, en deze verandert de naam in Vivaldi. 

Vanaf dit moment vervalt de hotelfunctie en wordt Vivaldi een zalencentrum met eetgelegenheid. Ons pand staat vanaf 1997 op de monumentenlijst, en is van architectuur historisch belang vanwege zijn vormgeving met Dudok invloeden en prominente ligging. 

In 2008 namen Rowald en Desiree de Jong het pand over, en starten op 19 augustus 2011 een nieuw restaurantconcept onder de naam Onsz restaurant. De feest- en vergaderactiviteiten van Vivaldi worden onverminderd voortgezet.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Oss mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl