Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Grand Café Restaurant Groeskamp, Doetinchem

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Grand Café Restaurant Groeskamp Doetinchem

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Grand Café Restaurant Groeskamp
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Doetinchem

Doetinchem

Doetinchem is een stad en gemeente aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Doetinchem telt 56.111 inwoners en heeft een oppervlakte van 79,07 km2. Daarmee is Doetinchem de dichtstbevolkte gemeente van de Achterhoek.  Op 1 januari 2005 is de gemeente Wehl opgeheven en aan de gemeente Doetinchem toegevoegd. Ook werd het Zelhemse Broek bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Na deze veranderingen in de gemeentes is Doetinchem uitgegroeid tot een grote gemeente in de achterhoek en Gelderland. De stad Doetinchem zelf heeft natuurlijk ook zijn charmes, zo staat het bekend als een vriendelijke stad met veel bezienswaardigheden. Doetinchem is een stad waar veel over gesproken wordt en eigenlijk moet iedereen het wel eens gezien hebben.


Grand Café Restaurant Groeskamp Grand Café Restaurant Groeskamp-1

Grand Café Restaurant Groeskamp Doetinchem

 
In de zakelijke omgeving van het Ondernemingscentrum stap je een compleet onverwachte wereld binnen. Het gezellige en authentieke Grand-Café annex Restaurant in het hypermoderne Ondernemingscentrum Achterhoek in Doetinchem aan de Terborgseweg.
 
Een totaal andere sfeer dan de strakke vormgeving die het Ondernemingscentrum zelf kenmerkt. Hoge plafonds en deuren, veel hout, gezelligheid, warmte en geborgenheid. Grand-Café Restaurant Groeskamp wil een restaurant voor iedereen zijn. Daarnaast biedt het restaurant een uitstekende gelegenheid voor een goed en smaakvol diner in een zeer sfeervolle omgeving.
 
Ook voor het organiseren van feesten, partijen, bruiloften e.d. bent u bij Grand-Café Restaurant Groeskamp aan het juiste adres. Wilt u een evenement boeken? Voor groepen tot maximaal 100 personen kunt bij Grand-Café Restaurant Groeskamp  terecht.
 
Het Restaurant heeft 160 gratis parkeerplaatsen. Er is dus altijd plaats. Grand-Café Restaurant Groeskamp ontvangt u graag voor welke gelegenheid dan ook. 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Doetinchem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl