Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Slagharen

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Attractie- & Vakantiepark Slagharen Slagharen

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Slagharen

Slagharen

Slagharen is een dorp in de gemeente Hardenberg, dat gelegen is in Noord-Salland in de Nederlandse provincie Overijssel. In 2004 telde het dorp 2944 inwoners. Slagharen is als vervenersnederzetting ontstaan rond 1840, toen Duitse veenarbeiders (hannekemaaiers) richting Oost-Nederland trokken.

De naam Slagharen is afkomstig van 'slag', wat stuk grond of land betekent, gecombineerd met 'haare', wat hoger gelegen gebied betekent. Dit laatste gegeven vindt men nog terug in het feit dat oudere Slagharenaren nog steeds 'op Slagharen' zeggen wanneer zij bedoelen dat zich iets binnen de dorpsgrenzen bevindt.


Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen Slagharen

Attractiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een seminar of een presentatie? Wilt u het personeel motiveren met een spetterend personeelsfeest? Ontdek dan het nieuwe Slagharen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen, dat na oprichting in de jaren ’60 bekend werd als Ponypark Slagharen, heeft de laatste jaren een grootscheepse transformatie doorgemaakt. Mede dankzij een investering van 25 miljoen euro in thematisering is het op één na best bezochte attractiepark van Nederland opnieuw op de kaart gezet. Wist u ook dat u in het park een keur aan mogelijkheden heeft voor zakelijke evenementen? Creëer met het “Amerika van 1850″ -13 verrassende ruimtes, 40 spectaculaire attracties, uitgebreid entertainment en diverse overnachtingsmogelijkheden- een onvergetelijk evenement voor 10 tot duizenden bezoekers!

Een catwalk door de “Mainstreet”, een VIP ride met uw collega’s in de Thunder Loop, een “dinner in the sky” in het Reuzenrad of een feestavond; in Slagharen is alles mogelijk! Vraag een offerte op voor de aangepaste mogelijkheden!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Slagharen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl