Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Partyboerderij Sallandshoeve, Nieuw-Heeten

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Partyboerderij Sallandshoeve
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel

Nieuw-Heeten

Nieuw-Heeten is een Sallands dorp in de gemeente Raalte, provincie Overijssel en telt ongeveer 1300 inwoners. Het dorp ligt te midden van weilanden aan de rand van de Sallandse heuvelrug.

 


Partyboerderij Sallandshoeve Partyboerderij Sallandshoeve-1 Partyboerderij Sallandshoeve-2 Partyboerderij Sallandshoeve-3

Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Partyboerderij Sallandshoeve is de ideale locatie voor elke gelegenheid, feest of partij. Met een maximale capaciteit van 250 personen en een perfecte keuken is Sallandshoeve het startpunt voor elk feest. Partyboerderij Sallandshoeve heeft verschillende zalen, waaronder De Brasserie, welke plek biedt aan zo’n 40 á 50 gasten, dit was eerder de varkensstal in de 100 jaar oude boerderij. Daarnaast kunt u ook genieten van uw feest of partij in De Vuurplaats, dit was het vroegere woonhuis en deze ruimte is geschikt voor ongeveer 90 gasten. Met een kleiner gezelschap kunt u uw activiteiten in De Dêle laten plaatsvinden. De Dêle was de schuur van de boerderij, maar nu geschikt voor ongeveer 30 personen. Naast de verschillende zalen op de begane grond is er ook nog de bowlingkelder, naast de twee automatische bowlingbanen biedt deze ruimte ook zo’n 40 zitplaatsen. De sfeervolle boerderij beschikt ook over een groot grasveld, waar verschillende outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Nieuw-Heeten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl